...
Що таке Root-права Android чули багато хто, але зовсім мало власників андроїд-смартфонів отримали їх з побоювання зашкодити своєму пристрою
...
Упустили телефон в калюжу, раковину або ще гірше, туалет?
...
Якщо ви виявили, що в якийсь момент ваш Play Маркет відмовляється працювати, не поспішайте засмучуватися - вам достатньо лише виконати кілька нехитрих маніпуляцій.
...
Перші користувачі Google Glass отримали довгоочікуваний гаджет в своє користування і виклали відео в мережу.
...
Казино ігри для Android.

Головна » 2013 » Березень » 30 » Анонсовано World of Tanks для Android

Анонсовано World of Tanks для Android
Анонсовано World of Tanks для Android


Компанія Wargaming анонсувала новий проект - мобільний ММО-екшен World of Tanks Blitz, що розробляється для планшетів і смартфонів. Розробники обіцяють, що нова гра об'єднає в собі кращі риси оригінального «World of Tanks», доповнивши їх головними достоїнствами мобільних ігор: легкістю в управлінні та можливістю грати з будь-якої точки з доступом в інтернет.

World of Tanks Blitz - це безкоштовний мобільний онлайн-екшен, присвячений танковим боям середини ХХ століття. У ньому гравцеві буде доступний парк техніки виробництва СРСР, Німеччини та США, розділеної на три класи: середні танки, важкі танки та винищувачі танків. Кожен клас буде володіти унікальним поєднанням характеристик і стилем ведення бою.



Гра буде доступна на більшості пристроїв, що працюють на iOS і Android. Всі баталії будуть відбуватися у форматі «7 на 7", при цьому в боях зможуть одночасно брати участь любителі обох платформ.

Як повідомив глава компанії Wargaming Віктор Кислий, World of Tanks Blitz поки знаходиться в початковій стадії розробки.

Переглядів: 1126 | Добавив: Nexor | Джерело | Теги: blitz, анонс, World of Tanks, скріншоти, ДЛЯ ANDROID, розробка, wot | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар Новин
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Опитування
Чи хотіли б ви використовувати сторонні українізатори до додатків, де немає укр. мови?
Всього відповідей: 38
Ми Вконтакті
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Android-Drive.Com © 2011-2024. При використанні любого матеріалу , гіперпосилання на сайт обв'язкове! Powered by lmi11.