...
Що таке Root-права Android чули багато хто, але зовсім мало власників андроїд-смартфонів отримали їх з побоювання зашкодити своєму пристрою
...
Упустили телефон в калюжу, раковину або ще гірше, туалет?
...
Якщо ви виявили, що в якийсь момент ваш Play Маркет відмовляється працювати, не поспішайте засмучуватися - вам достатньо лише виконати кілька нехитрих маніпуляцій.
...
Перші користувачі Google Glass отримали довгоочікуваний гаджет в своє користування і виклали відео в мережу.
...
Казино ігри для Android.

Головна » 2013 » Січень » 23 » Сергій Брін помічений в метро в окулярах доповненої реальності

Сергій Брін помічений в метро в окулярах доповненої реальності
Сергій Брін помічений в метро в окулярах доповненої реальності


Співзасновник Google Сергій Брін помічений в нью-йоркському метро в окулярах Google Glass, що представляють собою окуляри доповненої реальності, повідомляє Mashable.Як повідомляється, користувач Twitter з юзернеймом @ noazark,який проживає в Нью-Йорку, розмістив у своєму твіттері фото Сергія Бріна, який сидить у вагоні метро в окулярах Google Glass.



Yeeeah... У мене тільки що був коротка розмова з наймогутнішою людиною в світі. На третій лінії метро. Хороший хлопець, - пише у своєму твіттері користувач @ noazark, по всій видимості, який сидів у вагоні навпроти співзасновника Google.

Скільки пасажирів у вагоні насправді були охоронцями "наймогутнішої людини в світі", не уточнюється, але сидячі поруч з Бріном пасажири на охорону не дуже схожі. (Втім, Mashable чомусь навіть не розглядає можливість того, що це фото - звичайний фейк.)

Компанія Google вперше розповіла про свій проект під назвою Glass в квітні 2012 року, коли був представлений відеоролик, в якому показано людину, що носить "розумні окуляри": у ролику чоловік гуляє по вулицях, і за допомогою окулярів, які розуміють голосові команди, він здійснює звичайні і відео-дзвінки, робить фотографії, відправляє повідомлення і т.д., тобто "Розумні окуляри" роблять все те, що зазвичай робиться смартфоном. "Розумні окуляри" забезпечені мікро-дисплеєм, камерою, мікрофоном, веб-браузером, підключенням до Інтернету і технологією розпізнавання мови.





Доставку комп'ютерів по передзамовлення Google поки не почала. Вихід Google Glass на масовий ринок очікується не раніше 2014 року.

Переглядів: 1621 | Добавив: Nexor | Джерело | Теги: помічений в метро, google glass, Сергій Брін, засновник Google, доповнена реальність, noazark | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар Новин
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Опитування
Ваша версія Андроїд?
Всього відповідей: 354
Ми Вконтакті
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Android-Drive.Com © 2011-2024. При використанні любого матеріалу , гіперпосилання на сайт обв'язкове! Powered by lmi11.