...
Що таке Root-права Android чули багато хто, але зовсім мало власників андроїд-смартфонів отримали їх з побоювання зашкодити своєму пристрою
...
Упустили телефон в калюжу, раковину або ще гірше, туалет?
...
Якщо ви виявили, що в якийсь момент ваш Play Маркет відмовляється працювати, не поспішайте засмучуватися - вам достатньо лише виконати кілька нехитрих маніпуляцій.
...
Перші користувачі Google Glass отримали довгоочікуваний гаджет в своє користування і виклали відео в мережу.
...
Казино ігри для Android.

Головна » 2013 » Квітень » 28 » Відео концепту Google Nexus Smartwatch

Відео концепту Google Nexus Smartwatch
Відео концепту Google Nexus Smartwatch


Поки про те, що деякі великі виробники, наприклад, Samsung, LG і навіть Apple, можуть випустити "розумний годинник", фанати компанії Google створили власний концепт, представивши те, як виглядали б годинник Google Nexus Smartwatch.

За задумом авторів проекту, інтерфейс годинника повинен нагадувати Android OS і навіть мати ті ж стандартні додатки. Наприклад, можна буде набрати номер, подивитися відомості про контакт і прочитати SMS-повідомлення не дістаючи комунікатор з кишені. Свайп убік - і у вас на зап'ясті цифровий асистент Google Now, що відображає актуальну інформацію (кожній картці відводиться власний екран). Замість панелі повідомлень рухом пальцем по статусбареі вниз відкриваються налаштування пристрою, де, крім усього іншого, можна в цілях безпеки налаштувати повідомлення про видалення смартфона на критичну відстань.

Звичайно, поки це тільки мрії, хоча, варто визнати, виглядає концепт дуже привабливо і подібний пристрій не повинен бути дуже складним у розробці та виробництві. Тим не менш, Google поки зосередила свої ресурси на "окулярах майбутнього" і невідомо, чи збирається компанія звернути увагу на розумний годинник. Сподіваємося, що коли-небудь ми все-таки побачимо Nexus Smartwatch, ну а поки пропонуємо подивитися на відео, зняте авторами проекту:



Переглядів: 2269 | Добавив: Nexor | Джерело | Теги: розумний годинник, Nexus, концепт, відео, Google Nexus Smartwatch | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар Новин
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Опитування
Який у вас пристрій на ос Андроїд?
Всього відповідей: 276
Ми Вконтакті
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Android-Drive.Com © 2011-2024. При використанні любого матеріалу , гіперпосилання на сайт обв'язкове! Powered by lmi11.